Kao što sam već rekao u prvom odgovoru, apsolutno sam protiv ove ideje. Tj. apsolutno bi bio za nju da imamo prostoriju u prizemlju pa da se bicikl samo izveze. Ovako, kako sam već i objasnio, ovo nije nikakvo unapređenje života u zgradi već pogoršanje jer jako komplicira korištenje bicikla i dojma sam da bi bicikle stavili dolje većinom oni koji nemaju bicikle.
Drugo, moja djeca neće ići u podrum po bicikl zbog već opisanih stvari.
Prizemlje se rasčistilo, ne znam zašto sad odjednom smetaju i bicikli na katovima.
Osobno, mislim da su puno opasniji problem ovi što parkiraju vani na prugu pa uopće ne vidiš cestu kad izlaziš, a ne bicikli po hodniku.
Slazem sa prijedlozima za nosace na zid,ali isto mislim da bi mozda trebali staviti i podni nosac jel ima i starijih stanara,pa mozda bi njima bilo lakse samo uparkirati bicikli,i dobra je ideja da se napravi i neka mala radionica. Sto se tice kljuceva,nisam siguran da trebaju biti isti kao za smecarnik i ulazna vrata,vise sam za opciju da ostane ovako i napravi se jos jedan,jer zasto bi netko tko ne koristi tu prostoriju ulazio pogotovo jer ima jako puno iznajmljenih stanova i dosta cesto se mijenjaju stanari.
Meni se više čini da prostorija bude za one koji to žele i kojima je to praktično.
Hajdemo vidjeti konačan prijedlog koji će uključivati interese svih suvlasnika, pa se onda možemo očitovati.
Ako se to napravi,a trebalo bi se napraviti onda ne bi smjelo biti da netko korisit,a netko ne nego svi odrasli trebaju tamo ostavljat bicikle,a djecji mogu biti na katovima s time da se da na izbor necemo nista napravit jer ce onda biti jedan ili ni jedan bicikli u spremistu.
Ključ treba bit jedan te isti za ulaz u zgradu, za kapiju, za ulaz u podrum i za smećarnik. Koja je svrha odvojenog za smećarnik, mijenjaju se stanari, tako si mogu ostavit i ključ od ulaznih vrata. Nema smisla.
Mislim da je dobro da napravimo nekakav kompromis.
1. Da maknemo bicikle barem na ulazu do lifta, jer obitelji s djecom često imaju problema, kao i prva pomoć. 2. S obzirom da sami određujemo hoćemo li imati bicikle na hodniku ili ne (sve kazne javnog reda donosimo s 51% glasova, a ne zato što pojedinac želi), da se barem dogovorimo da budu na katu gdje živite, ili u zajedničkoj prostoriji.